Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO JIGNIRI INCALIFICABILE ale primarului Reșiței la adresa pompierilor care se luptau cu flăcările ce mistuiau instituția

Un incendiu uriaș a izbucnit și a fost lichidat, marţi seara, în podul clădirii Palatului Administrativ din Reşiţa, care adăposteşte sediile Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Pompierii cărăşeni au acţionat la faţa locului cu cinci maşini de stingere şi o autoscară. Pentru localizarea şi stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări şi două maşini de stingere de la ISU Timiş.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

Însă, eforturile făcute de pompieri nu au fost suficiente pentru primarul municipiului Reșița. Ioan Popa, de la PNL, supranumit și „Nelu Tăieţelu'“, pentru că pus bazele deja celebrului brand de paste Monte Banato, i-a înjurat pe pompierii care se luptau cu flăcările, la mare altitudine și își riscau viața pentru că un angajat inconștient nu și-a făcut meseria în cadrul instituțiilor administrative ale județului CarașSeverin.

În timp ce vorbea la telefon, iar pompierii erau urcați pe autoscară, Ioan Popa a rostit cuvinte incalificabile la adresa salvatorilor. ”Ăștia sunt labagii angajați, în p..a mea, pe pile, la un căcat de sculă care e pe bani mulți. Uită-te la ei!”, se aude din gura edilului reșițean.

Citește și: EXCLUSIV Ecaterina Andronescu pune la zid Guvernul Orban: ‘Măsurile vin foarte târziu!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.