Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Job-ul perfect nu există? Din ce câștigă un adolescent 1100 de lei pe zi

Christian Ostmo / Alamy / Alamy / Profimedi
datorii pib debt

Un adolescent în vârstă de 18 ani care lucrează la restaurantul ”Mister Chips” din Whitby, Marea Britanie, îmbracă un costum de vultur pentru a speria un stol de pescăruși care îi chinuie pe localnici furându-le peștele și cartofii prăjiți

Corey Grieveson lucrează la un magazin local de pește și cartofi prăjiți și petrece o parte din ziua de lucru speriind pescărușii, conform BBC.

El a spus că a locuit toată viața în Whitby și că iubește vulturii, așa că este slujba perfectă pentru el. De asemenea, Grieveson i-a îndemnat pe vizitatorii care mănâncă în apropierea portului să nu hrănească deliberat pescărușii.

Zona este cunoscută pentru soare, mare și pescăruși care fură cartofi prăjiți.

Adolescentul a fost atras de acest loc de muncă, unde câștigă un salariu standard de 15 lire sterline pe oră ( aproximativ 85 de lei), după ce a fost fascinat de observarea păsărilor alături de bunicul său.

Turiștii recunoscători pe care i-a salvat în trecut de atacurile pescărușilor au fost mai mult decât fericiți să-l răsplătească pentru serviciul său unic.

El a spus: "Odată am câștigat 72 de lire sterline în bacșișuri într-o singură zi. Întotdeauna mi-au plăcut păsările, în special păsările mari. Am vrut doar să fac ceva care să iasă în evidență și să mă facă cunoscut."

content-image

Alex Boyd, coproprietar al Mister Chips, a declarat că, de când adolescentul a venit la bord, clienții au fost încântați de munca sa curajoasă.

„Mă gândesc mereu la idei pentru a-mi păstra și a face toți clienții fericiți! Corey a avut întotdeauna o pasiune pentru păsările mari, era cel mai nimerit pentru această poziție”, a declarat Alex Boyd, 31 de ani, patronul de la Mister Chips.

Corey Grieveson câștigă în jur de 200 de lire sterline pe zi, circa 1140 de lei, „păzind portul Whitby“, cunoscut pentru pescărușii care fură mâncarea din farfuriile oamenilor.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.