Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Joe Biden a votat anticipat în fieful său

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden, a votat anticipat miercuri în scrutinul pentru Casa Albă, în fieful său din Wilmington, în statul Delaware, relatează AFP şi Reuters.

După un scurt discurs despre pandemia de COVID-19, fostul vicepreşedinte american, în vârstă de 77 de ani, a mers să voteze, în faţa camerelor instalate în faţa biroului de vot, împreună cu soţia sa, Jill Biden. El s-a alăturat astfel celor peste 74 de milioane de americani care au votat anticipat în scrutinul prezidenţial din SUA, scrie agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: ‘Nu vă spălați, nu purtați mască, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți’

El a făcut din modul în care Donald Trump a gestionat această criză sanitară, care s-a soldat cu peste 225.000 de morţi în SUA, principalul său motiv de atac.

Joe Biden îi anunţase anterior pe jurnalişti că intenţionează să voteze miercuri pentru scrutinul prezidenţial din 2020, potrivit Reuters.

Citește și: Traian Berbeceanu: ‘Bucureștenii au înțeles și știu că măsurile sunt în sprijinul lor și sunt respectate’

Trump, care a organizat mai multe evenimente de campanie în statele decisive, a votat sâmbătă într-o secţie de vot dintr-o bibliotecă publică aflată vizavi de unul dintre cluburile sale de golf din Florida. Preşedintele în exerciţiu al SUA şi-a mutat domiciliul fiscal în Florida din New York în urmă cu un an.

Tot miercuri, s-a anunţat că sâmbătă fostul preşedinte democrat, Barack Obama, va face campanie în persoană pentru prima dată alături de candidatul partidului la Casa Albă, Joe Biden, în statul disputat Michigan.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Liviu o duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana’

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, ei vor evoca planurile democratului "de a-i uni pe americani pentru a face faţă crizelor cu care se confruntă ţara şi a câştiga bătălia pentru sufletul naţiunii", a anunţat miercuri echipa de campanie a lui Joe Biden într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.