Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Joe Biden, despre omologul chinez: 'Să lămurim ceva. Ne cunoaştem bine, nu suntem vechi prieteni. E doar o afacere'

https://www.washingtontimes.com/
biden, femei

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat miercuri, la Geneva, că China încearcă din greu să se proiecteze ca o naţiune responsabilă în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus, dar a pus la îndoială faptul dacă Beijingul a încercat cu adevărat să înţeleagă originea pandemiei de COVID-19, relatează Reuters.

Citește și: VIDEO Joe Biden spune că Vladmir Putin face 'comparaţiile ridicole' când vorbește despre violențele din SUA

Întrebat dacă îl va numi pe preşedintele chinez, Xi Jinping, drept ''prieten vechi'' care să se deschidă investigatorilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ce încearcă să stabilească de unde a început pandemia, Biden a spus: ''Să lămurim ceva. Ne cunoaştem bine, nu suntem vechi prieteni. Este doar o afacere''.

El a spus că Statele Unite vor coopta alte ţări pentru a lucra la dezvoltarea unui mecanism fizic pentru depistarea precoce a următoarei pandemii şi a facilita un răspuns rapid, informează Agerpres.ro.

Citește și: ULTIMA ORĂ Declarație comună SUA-Rusia, după summitul istoric dintre Joe Biden și Vladimir Putin: 'Dialog în scopul stabilităţii strategice' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.