Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Joe Biden își încordează mușchii înainte de întâlnirea cu Vladimir Putin: 'Dacă va alege să nu coopereze şi să acţioneze aşa cum a făcut-o, vom răspunde'

vestidinrusia.ro
putin biden

Preşedintele american, Joe Biden, a promis luni să îi spună omologului său rus, Vladimir Putin, care sunt "liniile sale roşii", cu ocazia întâlnirii bilaterale, programată miercuri la Geneva, transmit agenţiile internaţionale de presă.

"Nu căutăm un conflict cu Rusia, dar vom răspunde dacă Rusia continuă activităţile sale", a declarat preşedintele american în cursul conferinţei de presă organizate la finalul summitului NATO, la Bruxelles.

Pe de altă parte, Biden l-a caracterizat pe Putin ca fiind "un adversar sau cineva care ar putea fi un adversar", un tip "inteligent" şi "dur", scrie Reuters.

"Îi voi arăta clar preşedintelui Putin că există domenii în care putem coopera, dacă alege asta", a mai spus liderul de la Casa Albă.

"Dacă va alege să nu coopereze şi să acţioneze aşa cum a făcut-o în trecut în legătură cu securitatea cibernetică şi alte activităţi, vom răspunde, vom răspunde pe măsură", a spus preşedintele american, adăugând că va "clarifica unde sunt liniile roşii" pentru Putin, scrie Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.