Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Joe Biden râde de Donald Trump, după poza mugshot: 'Frumos tip. Un tip formidabil!'

joe biden

Joe Biden râde de Donald Trump, după poza mugshot: 'Frumos tip. Un tip formidabil!'

Preşedintele american Joe Biden, întrebat într-o vizită în California de către o jurnalistă dacă a văzut ”mugshot”-ul încruntat din Georgia al predecesorului său Donald Trump, a râs pur şi simplu, după care a răspuns ironic că ”am văzut la televizor. Frumos tip. Un tip formidabil”.

Joe Biden nu este singurul care s-a amuzat pe tema fotografiei făcute de către serviciile şerifului din Atlanta înaintea eliberării pe cauţiune a lui Donald Trump.

Începând de joi, această fotografie judiciară este amplu detunată şi folosită în montaje, de navigatori pe Internet ostili sau în favoarea fostului preşedinte al Statelor Unite.

PRODUSE DERIVATE

Însă acest ”musghot” ar putea contribui la afacerile lui Donald Trump.

În loc să-l considere un lucru umilitor, el l-a folosit imediat în scopuri de ”merchandising” pentru a strânge fonduri de campanie.

Pe site-ul său, ”Trump 2024”, susţinătorii săi sunt îndemnaţi să contribuie cu 47 de dolari la campania marelui favorit în sondaje în alegerile primare republicane.

Ei primesc, în schimbul acstei sume, un tricou alb imprimat cu "mugshot"ul lui Donald Trump şi sloganul "NEVER SURRENDER!" (”Nu vă predaţi niciodată!”).

PROBLEME CU JUSTIŢIA

Inculpat în patru procese care i-ar putea pune beţe-n roate campaniei, Donald Trump continuă să pozeze în victima unei maşinaţii politice şi unei ”vânători de vrăjitoare” a administraţiei Biden.

Este pentru prima oară când i se face o fotografie judiciară, la încarcerare, unui fost preşedinte al Statelor Unite.

Imaginea a ajuns în toată presa şi pe reţele de socializare.

Joe Biden a păstrat tăcerea până acum.

Magnatul în domeniul imobiliar a fost inculpat cu privire la faptul că a încercat să schimbe rezultatul alegerilor în Georgia, în 2020.

Alte 18 persoane au fost inculpate alături de republican, care candidează la al doilea mandat la Casa Albă, în pofida numeroaselor probleme cu justiţia pe care le are.

Abia ieşit dintr-o închisoare din comitatul Fulton notoriu de insalubră, Donald Trump a denunţat un ”simulacru de justiţie” şi un ”amestec electoral” al autorităţilor statului Georgia, care l-au inculpat.

”Eu n-am făcut nimic rău”, a declarat el.

Problemele cu justiţia ale fostului şef de stat se multiplică. El a fot inculpat a patra oară în şase luni.

Septuagenarul este acuzat la New York de plăţi suspecte către o acriţă porno, Stormy Daniels, iar de către justiţia federală de exercitarea unor presiuni electorale în alegerile prezidenţiale din 2020, dar şi de o gestionare neglijentă a unor documente clasificate.

Fostul preşedinte a pledat nevinovat în toate aceste patru dosare.

Echipa sa de campanie a denunţat într-un comunicat faptul că ”statul din umbră încearcă să facă din preşedintele Trump inamicul numărul unu pentru că a îndrăznit să sfideze clasa conducătoare coruptă de la Washington” şi a denunţat o ”fotografie judiciară oficială care îl prezintă ca pe un infractor în ochii întregii lumi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.