Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Joe Biden s-a deplasat imobilul prăbuşit: 'Va fi multă durere, vor fi stări de anxietate şi suferinţă, va fi necesar sprijin psihologic'

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, s-a deplasat, joi, în statul Florida, la locul imobilului prăbuşit parţial, liderul de la Casa Albă, un politician democrat, semnalând că va coopera cu guvernatorul republican, Ron DeSantis, în acţiunile de căutare a victimelor şi de asistenţă.

Operaţiunile de căutare au fost suspendate în Surfside, din cauza preocupărilor privind siguranţa structurii imobilului. Autorităţile se tem că s-ar putea prăbuşi inclusiv partea clădirii rămasă intactă, informează Mediafax.ro.

Preşedintele Joseph Biden s-a întâlnit cu guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, şi cu primarul districtului Miami-Dade, Levine Cava.

"Naţiunea trebuie să ştie că putem coopera. Atunci când este într-adevăr important, ne reunim. Este vorba de viaţă şi de moarte", a declarat Joseph Biden, citat de site-ul Axios.com.

Preşedintele SUA a semnalat, conform agenţiei Associated Press, că Administraţia federală are "mijloacele de a asuma în totalitate" costurile operaţiunilor de căutare a victimelor şi de curăţare a molozului.

"În următoarele luni, va fi multă durere, vor fi stări de anxietate şi suferinţă, va fi necesar sprijin psihologic. Noi nu plecăm nicăieri", a subliniat liderul de la Casa Albă.

Cel puţin 18 persoane au murit, iar alte 145 sunt dispărute, după prăbuşirea unei părţi a unui bloc rezidenţial de 12 etaje, situat în Surfside, în districtul Miami-Dade din Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.