Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jucătorii argentinieni nu se opresc din petreceri nici la trei luni după câştigarea Cupei Mondiale: Messi și soția sa au făcut show

Argentina Cupa Mondială

Jucătorii din naţionala Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au sărbătorit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Buenos Aires, la trei luni după câştigarea titlului mondial.

În imaginile postate în social media de fundaşul Nicolas Otamendi apar Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala dansând fericiţi, uneori cu un pahar în mână. Chiar şi Lionel Messi, de obicei discret şi rezervat, a fost filmat de Otamendi făcând câţiva paşi de dans cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, scrie news.ro.

Petrecerea a durat până cel puţin la 4 dimineaţa, ora locală, potrivit postărilor lui Otamendi pe Instagram. Toţi jucătorii au făcut apoi şi o fotografie de grup. "Pe viaţă. Ce grup grozav”, a comentat fundaşul German Pezzella. „Merg şi la război cu voi”, a adăugat mijlocaşul defensiv Rodrigo De Paul.

Argentina va juca un al doilea meci amical în această pauză internaţională, marţi seară împotriva Curaçao, a 86-a naţiune în clasamentul FIFA. Meciul va avea loc la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.