Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Kathy Hill, modelul din clipul 'Last Christmas' al trupei Wham!, și-a amintit de filmările de acum 35 de ani cu George Michael

www.rollingstone.com
George Michael

Modelul anilor 1980 Kathy Hill spune că nu va uita niciodată cum a fost să fie invidiată de milioane de femei pentru că a fost cea care îi frânge inima lui George Michael în videoclipul "Last Christmas", anunță Smart Radio, care păstrează un loc special în playlist pentru muzica starului pop, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Luna aceasta se împlinesc 35 de ani de când Kathy Hill a jucat rolul principal într-unul dintre cele mai cunoscute clipuri despre Crăciun din toate timpurile. Kathy a jucat rolul iubitei care l-a părăsit pe George cu un an înainte.

Kathy își amintește că filmările au durat patru zile și că au fost realizate într-o stațiune de munte din Elveția, potrivit mirror.co.uk.

"A fost un clip atât de distractiv și, totuși, atât de firesc. Nu a fost nimic regizat, ci doar un grup de prieteni care se distrează. Doar la scena din jurul mesei festive am primit câteva sfaturi de la regizor. Îmi amintesc că George nu a băut, dar noi ceilalți, da, am consumat mult vin roșu. Există o scenă în videoclip în care mă uit la George și trebuie să iau o înghițitură de vin. Puteți vedea că nu îl beau cu adevărat. Asta pentru că băusem deja destul până atunci", spune Kathy Hill.

Despre George Michael, Kathy își amintește: "Era un tip sensibil, ceva mai serios decât noi toți. Dar a fost și foarte amuzant. M-a făcut să râd mult și a fost atât de amabil".

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Kathy a fost uluită de moartea subită a lui George Michael, pe 25 decembrie 2016. O vreme i-a fost greu să asculte melodia sau să vizioneze videoclipul.

George Michael a scris piesa "Last Christmas" în copilărie.

Piesele interpretate de George Michael se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.