Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis a ANUNȚAT că școlile, grădinițele și universitățile din România NU SE REDESCHID până în TOAMNĂ

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a făcut primele declarații după ce, astăzi, la ora 12, a avut, la Cotroceni, , o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Educației, Monica Anisie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne,Marcel Vela,și șeful DSU, Raed Arafat.

Citește și: Jurnalul MORȚII - Fiul unui bărbat UCIS de coronavirus a notat, zi de zi, SIMPTOMELE ACESTUIA: Vă scriu să știți că nu e de glumit

"Am finalizat o discuție în care am evaluat câteva teme foarte importante. Prima temă școlile. Aici o mică întroducere în temă. În momentul de față activitatea fizică la școli și grădințe e suspendată pe durata stării de urgență. Trebuie să fim foarte constienți de faptul că epidemia nu s-a terminat. Aud de la muliți că e cazul să ne ralxăm  că vremea e frumoasă și ecpidemia va dispărea.

Dacă elevii s-ar duce la școală există două riscuri mari: să ducă boala la școlă, și să ducă boala acasă. (...) S-a decis astăzi ca pentru majoroiatea elevilor în acest a școlar grdăinșele școlile să nu se  mai

deschidă. Nu se va întoarce elevul fizic la cursuri. Anul șolar se va termina pe 12 iunie. Până atunci vor continua formele de  învărțământ la distanță până pe 12 iunie elevii vor avea mediile încheiate cu notele pe care le au acum", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.