Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis a avertizat la Bruxelles că economia României trece printr-o cumpănă

gandul.info
iohannis consiliu european

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea de iarnă a Consiliului European, că se vor discuta subiecte „foarte complicate” precum schimbările climatice, unde propunerile ar putea afecta serios economia României.

„Teme foarte complicate, avem pe agenda tema schimbarii climatice si green deal si de asemenea bugetul multianual. Se propune spre discutie un obiectiv foarte ambitios, neutralitatea climatica pana in 2050, asta insemnand practic sa reducem emisiile foarte foarte mult. Pentru economiile noastre din partea estica a Uniunii Europene este un obiectiv foarte complicat, poate fi obtinut doar cu o cheltuiala foarte, foarte mare. Noi vrem ca o parte din aceasta cheltuiala sa fie suportat din fonduri europene. Dar discutia nu va fi simpla deloc si cred ca vor mai fi multe Consilii pe aceasta tema”, a zis Iohannis.

Citește și: Mihai Tudose provoacă turbulențe în PSD! Pleșoianu a luat foc după declarația lui Ciolacu: 'Dragi colegi deputați și senatori din PSD, îmi pare rău să vă anunț' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.