Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Klaus Iohannis a dezvăluit ce le va cere liderilor UE la discuțiile de la Praga, pentru stabilirea unor noi poli de putere în lume

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Uniunea Europeană dorește ca cele 44 de țări care se reunesc joi la Praga pentru un summit inaugural al Comunității Politice Europene (CPE) să sublinieze izolarea internațională a Rusiei din cauza războiului purtat de Moscova în Ucraina, a declarat cel mai înalt diplomat al blocului. Și președintele României, Klaus Iohannis, a explicat ce solicitări va avea la masa discuțiilor cu liderii UE.

Începe imediat prima sesiune a unui nou format, comunitatea publică europeană. Sunt participante toate statele UE plus celealte state care se simt parte din continentul european. Sunt 44 de participanți. Vom aborda teme importante precum solidaritatea cu Ucraina, condamnarea agresiunii Rusiei, dar și teme precum securitatea continentului sau despre surse alternative de energie. Eu mă aștept la discuții foarte bune, fiind prima întrunire și personal voi aborda nevoia solidarității cu Ucraina și a unei abordări comune pentru securitatea continentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.