Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis anunță cel mai NEGRU SCENARIU, tăcut sub tăcere de autorități: 'Să ne așteptăm, dacă avem noroc fiindcă nu depinde deloc de noi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis România

Klaus Iohannis confirmă cel mai negru scenariu, despre care nici guvernul nu vorbește! În ciuda faptului că președintele îi îndeamnă pe români să se spele pe mâini, să poarte mască și să respecte distanța socială, gradul de infectare ”nu depinde de noi”.

Iohannis a spus că România trebuie să se bazeze pe ”NOROC” ca numărul de cazuri să scadă și pe descoperirea unui vaccin. La Palatul Cotroceni, președintele a confirmat cele mai teribile temeri: nici în martie 2021 nu ne va fi mai bine!

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

”Am întrebat pe mai mulți, experți, medici, specialiști, niciunul nu a reușit să îmi spună, cu mâna pe inimă, că în martie va fi mai bine decât în decembrie. Să ne așteptăm, dacă avem noroc fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Este mult mai bine să ne bazăm pe noi.

Iarna lucrurile sunt mai complicate. Intrăm în plin sezon de gripă. Se suprapune gripa cu pandemia de COVID-19. Din cauza vremii reci, oricum mai mulți oameni vor avea tot felul de viroze. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.