Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Klaus Iohannis anunță restricții de Sărbători: Nu ne putem relaxa

Klaus iohannis Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nici nu se pune problema să avem Sărbătorile de iarnă fără restricții. Iohannis a precizat că anumite localități ar putea fi chiar în carantină de Sărbători.

Citește și: Gabriela Firea pune tunurile pe Nicuşor Dan: 'Blochează șansa bucureștenilor de a trăi o viață în siguranță. V-am lăsat totul de-a gata, muncit și organizat'

”Știți că nu obișnuiesc să povestesc ceea ce s-a povestit, dar cred că este legitimă curiozitatea despre măsuri de restricție care ar putea să vină. În acest moment, nu există intenția de a instaura starea de urgență sau un lockdown general.

Măsurile aflate acum în vigoare au dus la o ușoară descreștere. În acest condiții, experții pe care i-am consultat sunt de părere că nu se impun noi restricții, dar nici nu se vor lua înapoi din aceste restricții. Nu putem să vorbim acum despre o relaxare. Știu că toată lumea își dorește să se retragă toate restricțiile și să intrăm în Sărbători ca de obicei. Nu este posibil la acest moment! Nu cred că până la jumătatea lunii decembrie vom avea o scădere a numărului de cazuri în așa fel încât să eliminăm restricțiile”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.