Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis atacă, din nou, Partidul Social Democrat pentru campania electorală: 'Campionul populismului este, ca de obicei, PSD!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis coroana

Președintele României, Klaus Iohannis, se implică în campania electorală pentru alegerile locale și face un apel către partidele politice la decență politică.

Citește și: Poliția are un cerc de suspecți în cazul bancomatelor explodate: 'Dispozitivul a fost făcut bine. Aveau pelerine verzi și feţele acoperite'

„Alegerie au fost deja amânate. Acum au fost luate măsuri astfel încât cetățenii să fie protejați la vot. Nu știm cât va mai dura pandemia.  Alegerile nu mai pot fi amânate. Provizoratul dăunează atât comunității locale, cât și democrației în ansamblu. Campania a început, chiar dacă atipică, partidele își pot prezenta proiectele. Propunerile demagogice nu lipsesc. Campionul populismului fiind, ca de obicei, PSD. Fac un apel la decență politică. Propunerile de măsuri sau contestarea unor mpsuri sunt tehnici electorale toxice”, a declarat Klaus Iohnnis, în cadrul unei conferințe cu jurnaliștii.

Potrivit Constituției României, preşedintele „veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.