Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis ceartă jurnaliștii pentru creșterea prețurilor la combustibil: 'Jurnaliștii serioși și redacțiile serioase trebuie să verifice'

Preşedintele Klaus Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European care are loc la Versailles, iar de acolo a găsit vinovații pentru creșterea prețurilor la carburanți, în  numai câteva ore cu câțiva lei. Astfel, potrivit șefului statului, vinovați pentru că benzinarii au urcat și la 13 lei prețul unui litru de carburant ar fi jurnaliștii ”neserioși”.

”O parte semnificativă a acestui război se poartă în zona știrilor și a informațiilor false. Guvernul a pornit verificările pentru a vedea cum s-a ajuns la situația de ieri care a pornit de la o singură stație de benzină. Se pare că informația a fost pornită artificial, a propagat un val de panică. E periculos dacă se dezvoltă dintr-un fake news un val de panică. Jurnaliștii serioși și redacțiile serioase trebuie să verifice ce informații preiau și dau mai departe. Cât timp războiul continuă, putem să ne așteptăm la orice încercare de a influența economiile europene prin fake news. Trebuie să fim precauți și statul este pregătit pentru a interveni. ”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis dă vina pe Rusia pentru creșterea prețurilor la energie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.