Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Klaus Iohannis confirmă retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: 'Nu e un mare succes!'

klaus iohannis

Klaus Iohannis confirmă retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: 'Nu e un mare succes!'

Klaus Iohannis susține că ruperea coaliției PSD-PNL pentru Primăria București prin retragerea lui Cătălin Cîrstoiu nu reprezintă un mare succes pentru alianță.

„Cert nu e un mare succes al coaliției. Prefer să nu comentez deciziile în materie de ales candidați și de felul în care se vor poziționa. Discuțiile s-au purtat ieri și azi noapte. N-am fost acolo, ca să fiu în c0ntact nemijlocit. Am aflat rezultatele. Important e ca această soluție de candidați separat să nu ducă la niște lupte în interiorul coaliției, care să se reflecte negativ asupra Guvernului. Cred că există această capacitate la partide. Cred că toată lumea își amintește că această coaliție a fost încurajată de mine, pentru că am avut nevoie de un Guvern stabil, ca sa trecem cu bine peste crize.

Obiectul acestei coaliții a fost trecerea prin crize. Cred că mai are potențial această coaliție, în viitor. Sigur că acum o să fie mai complicat pe viitor”, a spus Iohannis.

CONTEXT

După ore și ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii lui Cătălin Cârstoiu și depuneri de candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei. La fel și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București (pe larg despre propunerile partidelor, aici).

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționează la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculată deocamdată „pe surse”) de a renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu. În condițiile în care PSD și PNL ar urma să aibă candidați separați la Primăria Capitalei, Nicușor Dan transmite un mesaj cu o notă de sarcasm.

„Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte!” - Este primul mesaj al lui Cristian Popescu Piedone, după retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din poziția de candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei (pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.