Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis înțeapă PSD-ALDE la Washington: Trump e interesat de noi surse de energie din Marea Neagră. Legislația și-a pierdut din predictibilitate

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Președintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Washington, dupa intalnirea pe care a avut-o cu Donald Trump la Casa Alba, ca presedintele SUA isi doreste dezvoltarea de noi surse de energie din Marea Neagra dar este rolul parlamentului unde PSD si ALDE au majoritate, sa modifice legislatia care si-a pierdut din predictibilitate:

„(Președintele SUA) este foarte interesat sa fie dezvoltate noi surse de energie precum cele din Marea Neagra, dar si tehnologica nucleara civila e in atentia noastra comuna si sper sa se gaseasca solutii bune pentru Romania care e capabila sa devina furnizor de energie in regiune”, a zis Iohannis.

Întrebat ce i-a propus Trump despre gazele din Marea Neagra, Iohannis a zis:

`Aceste chestiuni le va clarifica cu siguranta Guvernul Romaniei dupa discutii cu companiile. Noi la acest nivel analizam doar principii, nu articole de lege. Romania are potential bun si atractivitatea Romaniei trebuie sporita printr-o legislatie cinstitata dar favorabil pentru investitori si predictibila pentru ca si-a pierdut un pic din aceasta predictibilitate”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.