Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis dă vina pe români pentru reizbucnirea epidemiei: 'Peste noapte, nu apare niciun medic, niciun specialist la DSP'

Administratia Prezidentiala
klaus Iohannis spital

Klaus Iohannis consideră cu doar cetățenii sunt vinovați pentru numărul tot mai mare de cazuri pe care România îl înregistrează în ultimele două luni. Președintele precizează că medicii și Guvernul nu poartă nicio vină, deși peste 3.700 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat în rândul cadrelor medicale, tocmai pentru că nu se respectă normele sanitate.

”Peste noapte, nu apare niciun medic, niciun specialist la DSP, trebuie să facem față cu oamenii pe care îi avem. Se caută soluții, se caută persoane care pot fi duse unde avem un deficit. Procedurile birocratice trebuie simplificate pentru o gestiune eficientă, se lucrează în Guvern. Dar, este evident că dacă mulți români neglijează măsurile impuse și neglijează evidența, că suntem în mijlocul unei pandemii vor fi tot mai multe cazuri și tot mai greu de gestionat. Trebuie să respectăm ”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.