Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Klaus Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: Așa ar arăta România lui Dragnea. Ăsta acolo vrea să ne ducă!

iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Craiova, că la incidentele de la Topoloveni, unde manifestanti anti-PSD au fost săltați de poliție, s-ar fi văzut cum ar arăta „România lui Dragnea”.

„Stiti unde s-a vazut cel mai bine cum ar arata, nu cum arata, ca nu se va intampla, Romania lui Dragnea? Topoloveni. Cativa oameni nemultumiti si-au permis sa nu fie de acord cu Dragnea. S-au dus acolo, l-au fluierat si dupa 5 minute, pac! In duba si la Politie. Nici macar comunistii nu si-au permis asa ceva. Dar ăsta acolo vrea să ne ducă! Eu nu sunt de acord cu așa ceva. Sper că nici voi”, a declarat Klaus Iohannis.

Mai mulți protestatari in timpul vizitei lui Liviu Dragnea au fost ridicați la Topoloveni, în județul Argeș, de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afișat bannere și au scandat lozinci și au fost conduși la secția de poliție pentru legitimare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.