Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, despre înmormântarea cu onoruri militare a unui fost colonel de Securitate: 'De asta trebuie să facem alegeri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Un fost colonel de securitate condamnat, Ioan Gocan, care a urmărit-o informativ pe Doina Cornea, a fost înmormântat cu onoruri militare și salve de pușcă în prezența șefilor Jandarmeriei Cluj. Klaus Iohannis cere ca responsabilii de această întâmplare să dea socoteală pentru decizia lor și acuză PSD de ceea ce s-a întâmplat.

”Voi verifica acest aspect menționat de dumneavoastră, iar dacă așa s-a întâmplat, atunci, cu siguranță, cei responsabili vor trebui să dea explicații. Însă ce trebuie să facem? E, asta ce am explicat adineauri, trebuie să facem alegeri ca să avem un Parlament care acum în anul 2020 reflectă voința românilor și pentru a putea repara multiplele legi care au fost pur și simplu stricate de majoritatea pesedistă din Parlament și să venim cu legi care permit mersul accelerat spre ceea ce am numit eu România normală.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Beatrice Mahler, declarație absolut șocantă: ‘Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.