Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, după ce PSD, PNL și USR-PLUS s-au plâns că au fost FRAUDE: 'E inadmisibil ca în 2020 să avem discuții aprinse despre fraudarea votului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presa

Klaus Iohannis a vorbit, la Palatul Cotroceni, despre noile scandaluri provocate, inițial, de USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, apoi extinse de PSD și PNL în alte primării din București și țară. Președintele a adus în discuție ”politicieni retrograzi” care recurg la astfel de practici.

”Este inadmisibil ca în 2020 să avem discuții aprinse despre fraudarea votului. Este inadmisibil ca practici toxice, folosite în trecut, continuă să fie folosite de politicieni retrograzi care nu înțeleg că minciuna și dezinformarea nu mai sunt tolerate de români. Alegerile parlamentare sunt cele care pot trimite în istorie acest mod nociv de a face politică.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.