Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, după plângerea PSD la CNA: 'Mă simt chemat să am opinii, să emit opinii'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

PSD cere CNA să emită o decizie de îndrumare către radiodifuzori prin care intervențiile președintelui Klaus Iohannis la organismele de radiodifuziune din timpul campaniei electorale să fie calculate corespunzător în cadrul timpului de emisie acordat Partidului Național Liberal.

La Palatul Cotroceni, Iohannis a abordat subiectul și a spus că va continua să facă o campanie PNL pentru că nu poate fi cenzurat.

”Ca Președinte al României, mă simt chemat să am opinii, să emit opinii în toate chestiunile care privesc România, sau viața românilor, sau felul în care funcționează instituțiile publice. Președintele României nu poate fi cenzurat politic și indiferent că le place PSD-iștilor sau nu - și cred că nu - voi face în continuare evaluări și referiri care au o relevanță pentru români. Sunt convins că PSD-ul s-a supărat foarte tare, fiindcă aseară am fost foarte franc și am spus lucrurilor pe nume. PSD a guvernat foarte prost!”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.