Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Klaus Iohannis evaluează Guvernul Cîţu după patru luni: 'Coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine acestei perioade'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis parlament

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că Guvernul Cîţu face faţă cu bine acestei perioade, în condiţiile în care nu a mai existat o asemenea criză pandemică de 100 de ani. Întrebat cum evaluează activitatea guvernului după patru luni, în condiţiile în care nu s-au pus încă în practică reformele promise şi a existat un scandal în coaliţie, Iohannis a precizat că evaluarea sa este pozitivă.

"Coaliţia lucrează în condiţii foarte grele. Nu am mai avut o astfel de criză pandemică de mai bine de 100 de ani. Trebuie să fim conştienţă de profunzimea acestei crize care complică toate procedurile administrative. După părerea mea, coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine acestei perioade. Au avut grijă ca economia României să nu se prăbuşească, să avem suficiente locuri în spitale pentru ca acei bolnavi să fie trataţi, au avut grijă să avem buget pentru anul acesta şi toate lucrurile acestea trebuie apreciate la justa lor valoare. În parlalel s-a reuşit să se lucreze la PNNR care va fi updatat şi care cu siguranţă va aduce un plus semnificativ pe zona de investiţii şi reforme. Evaluarea mea este una pozitivă", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.