Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, explicație inedită, la Cluj-Napoca: 'Am vrut să mă prezint românilor și am făcut-o sub formă de carte'

Klaus Iohannis își continuă turneul național de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. În Sala Auditorium Maximum, de la Universitatea Babeș-Bolyai, Iohannis a explicat de ce s-a apucat de scris cărți. Prima a fost lansată după ce a ajuns președinte, iar cea de-a treia a fost publicată în ultimul an de mandat.

”ceasta este metoda pe care am găsit-o eu la îndemână și ea se bazează pe efectul pozitiv, pot să spun, care a apărut când, în 2014, am vrut să mă prezint românilor și am făcut-o sub formă de carte. Am considerat că și Europa se poate prezenta foarte bine în acest format.Uniunea Europeană este un proiect de succes cu rezultate fenomenale și unele dintre rezultate le-am menționat, ele se reflectă inclusiv în buzunarul nostru. Într-un loc, însă, cred că Uniunea Europeană a rămas puțin în urmă, își face prea puțină reclamă. Noi vorbim, când vorbim despre Uniunea Europeană, cu mare plăcere chiar despre Brexit, despre criza migrației, despre crizele economice. Dar, uităm să vorbim despre realizările Uniunii Europene și cred că în acest fel reușim să transmitem și ceva din rezultatele Uniunii Europene și sunt atât de multe încât, în realitate, s-ar putea umple multe, multe cărți cu rezultatele Uniunii Europene. Ea ne-a influențat viața, ne-a influențat statele, națiunile, felul în care gândim și felul în care vedem viitorul nostru și toate aceste lucruri sunt foarte pozitive și nu avem niciun motiv să nu le spunem.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.