Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis I-A URECHEAT pe politicienii care au sfidat măsurile de distanțare: 'Nu au înțeles nimic. Haideți să purtăm mască și să păstrăm distanța'

deputati saorma

Președintele Klaus Iohannis nu a ratat ocazia, după vizita la Institutul Cantacuzino, să facă o referire și la scandalul provocat de deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă la un fast-food din București, acolo unde au mers fără a purta masca în interior. Parlamentarii s-au certat cu polițiștii, care i-au amendat cu 4.000 de lei.

În aceeași măsură, șeful statului s-a referit și la premierul Orban, care a fost surprins în prorpiul birou, înconjurat de colegi, fără mască, dar și la ministrul mediului, Costel Alexe, surprins de mai multe ori fără mască în interiorul unor institutii.

"Deciziile CCR sunt obligatorii. Nu am ce comenta aici. Nu putem vorbi acum de o nouă relaxare. O creștere peste măsură nu poate fi tolerată. Nu-mi doresc să reintroducem restricții, dar dacă numărul de cazuri , comitetul va propune mărusi restrictive.

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19

Românii au respectat, dar au fost și exemple negative. Și persoane obișnuite și persoane titrate care nu au înțeles nimic. probabil trebuie să repet tot mai mult.

Haideți să purtăm mască și să păstrăm distanța", a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.