Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis îi amenință pe români: 'Dacă lumea nu este atentă, acolo unde avem incidență mare, este posibil să se reintroducă anumite restricții'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presa

Klaus Iohannis i-a amenințat pe români că dacă nu se spală pe mâini, nu poartă mască și nu respectă distanța socială numărul de noi infectări va crește, iar autoritățile vor fi obligate să reintroducă anumite restricții.

”Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale, simple, clare: mască, distanțare, igienă personală. Există persoane care nu vor sau nu intenționează să respecte toate normele și trebuie să se intervină. Eu nu îmi doresc să se introducă restricții. Dar, dacă numărul crește, este posibil să se reintroducă anumite restricții, în anumite zone, altfel, lucrurile scapă de sub control. Am vorbit cu premierul, cu ministrul Sănătății, toți sunt hotărâți să facă pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Nu ne dorim să reintroducem restricții. Dacă lumea nu este atentă, acolo unde avem incidență mare, este posibil să se reintroducă anumite restricții, local, regional.”, a explicat Klaus Iohannis.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.