Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, la învestirea noului ministru al Educației: Știu că România Educată va merge mai departe cu noi energii, cu susțineri din spațiul politic/Video

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a cerut, luni, la învestirea noului ministru al Educației, Ligia Daca, că proiectul România Educată trebuie să continue.

Ligia Deca, propunerea PNL pentru funcția de ministru al Educației, a depus luni după-amiaza jurământul la Palatul Cotroceni.

"Vă doresc mul succes și vă felicit pentru această poziție de ministru. Ne dăm seama cu toții că dacă vorbim despr educație suntem într-un moment foarte important.

O naţiune fără un sistem de educaţie performant are puţine şanse în lumea de astăzi, care devine din ce în ce mai complicată.

Știu că România Educată va merge mai departe cu noi energii, cu susțineri din spațiul politic. Este un proiect de țară de care avem nevoie.

Doamna ministru, nu doar dumneavoastră aveți nevoie de încurajări, ci întregul guvern. Guvernul a declarat, prin vocea premierului Nicolae Ciucă, că va prelua legile educației, încât să fie prezentat Parlamentului un proiect elaborat", a spus Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.