Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Klaus Iohannis le-a arătat pisica politicienilor, în prima zi de școală: Să nu intervină cu schimbări

Facebook
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, spune că Legile Educației vor da roade, însă progresele se pot vedea numai în timp, iar pentru asta e nevoie ca acestea să fie implementate și respectate punct cu punct. Președintele a avertizat politicienii să nu modifice Legile Educației.

"Legile educaţiei adoptate recent ne dau şansa unui nou început într-un domeniu fundamental pentru orice societate modernă. Reformele educaţionale necesită însă răbdare şi perseverenţă, pentru că rezultatele se văd în timp şi nu de pe o zi pe alta. Să acordăm, aşadar, noilor legi posibilitatea de a fi implementate. Sper ca politicienii să dea dovadă de maturitate şi să nu intervină imediat cu modificări care pot afecta acest parcurs, aşa cum, din păcate, multe dintre reformele anterioare au fost diluate prin astfel de ingerinţe. Îmi place să cred că scopul nostru comun este să clădim o Românie educată, în care fiecare copil are şansa de a-şi explora potenţialul şi de a evolua profesional şi personal", a spus Iohannis, la deschiderea anului şcolar de la Şcoala gimnazială nr. 162 din Capitală.

 

La deschiderea anului şcolar de la Şcoala gimnazială nr. 162 au participat şi ministrul Educaţiei, Ligia Deca, şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.