Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis le dă ORDINE viitorilor europarlamentari: 'Este păcat, este păcat. Cum scrie pe panoul lor: România merită mai mult decât PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Merkel

România a fost aproape, fără știe, să scape de MCV și să intre în Spațiul Schengen! A spus-o, pentru a doua oară, dar la Ploiești, președintele Klaus Iohannis, care a dezvăluit că a avut multe discuții cu liderii europeni pe aceste două teme, dar totul a fost spulberat după ce PSD a ajuns la putere, în decembrie 2016.

Dintr-un fief al PSD, Iohannis le ordonă viitorilor europarlamentari să rezolve ce nu s-a putut din cauza PSD.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat

”Am avut multe discuţii cu liderii europeni şi despre Schengen, şi despre MCV şi am fost foarte aproape să rezolvăm aceste două probleme, extrem de aproape, dar, ce să vezi, am avut din ianuarie 2017 o guvernare care în loc să continue să consolideze instituţiile statului s-a apucat să distrugă instituţii ale statului, să îndoaie legile Justiţiei pentru ei, nu pentru români şi atunci foarte mulţi au început iarăşi să aibă îndoieli. Nimeni din UE nu are îndoieli în ceea ce priveşte voinţa poporului român, românii sunt foarte bine cunoscuţi în Europa şi avem aproximativ 4 milioane de ambasadori, sunt românii noştri care lucrează peste tot în Uniune, sunt foarte apreciaţi, deci nu asta este problema. Problema este guvernarea, această guvernare toxică, pesedistă, eşuată, care vrea să ne ducă în timp înapoi în loc să ne ducă înainte, de asta nu suntem în Schengen, de asta nu se va renunţa foarte repede la MCV. Umblă ei şi povestesc că europenii nu ne vor, că Iohannis ne trădează, că x şi y fac lobby împotriva României. Fals, totul fals. Singurii vinovaţi pentru care nu suntem astăzi în Schengen şi mai avem în continuare discuţia despre MCV sunt pesediştii prin guvernările eşuate pe care le-au construit din ianuarie 2017 încoace şi este păcat şi cum scrie chiar pe panoul lor: România merită mai mult decât PSD.

Eu cunosc un partid din care provin, PNL, un partid vechi, cu tradiţie, un partid serios, de unde putem să luăm câteva exemple de ce vor politicienii români să se întâmple în Europa - să rezolvăm Schengen, MCV, să accesăm fonduri europene, să creăm şanse suplimentare pentru tineri, să îmbunătăţim mobilitatea pentru tineri, pentru studenţi, să aprofundăm Piaţa Unică, să consolidăm graniţele europene, să garantăm cetăţenilor noştri, românilor noştri, securitatea la ei acasă. (...) Este foarte important să mergeţi la vot şi să votaţi politicieni responsabili, care ştiu ce trebuie făcut, care ştiu cum trebuie făcut. Astfel de probleme trebuie să rezolve parlamentarii trimiși la Bruxelles.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Traian Băsescu încearcă să-i dea lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Mutare dură .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.