Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis le explică românilor de ce vor fi alegeri: Pentru că și SUA le ține, deși este mai greu lovită de pandemie

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a explicat, marți seara, că România va organiza alegeri parlamentare pentru că experții pe care i-a consultat i-au spus că nu se impune amânarea lor. Președintele a dat ca exemplu alegerile prezidențiale din SUA, țara cea mai afectată de noul coronavirus, unde peste 9,5 milioane de cetățeni s-au infectat, iar numărul morților a depășit 237.000.

”În momentul acesta, nu luăm în calcul amânarea alegerilor și experții nu sunt de părere că se impune amânarea alegerilor. Putem să vedem și în lume ce se întâmplă. Chiar astăzi, după cum am spus în deschidere, au loc alegerile în Statele Unite ale Americii, o țară mult mai greu lovită de pandemie, din păcate, decât am avut situația în România. Nu putem să ne legăm de un anumit număr, ci trebuie să vedem evoluția în întreg și să luăm acele măsuri care permit controlul extinderii pandemiei și atunci, cu siguranță, și alegerile vor fi posibile.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.