Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, lovitură pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda chiar la ei acasă: 'Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs'

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se află, marți, la Craiova, unde își lansează cea de-a treia carte. În Bănie, președintele nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu. Senatorul PSD a declarat, luni, că în doar câteva zile urmează să lucrările la drumul expres Craiova - Piteşti.

”În Europa, PSD nu contează. Liderii europeni nu vin să se amestece în probleme foarte concrete, nici măcar nu menționează aceste chestiuni, pentru că nu se face să te amesteci în politica internă a altuia. Nu a venit nimeni să-mi spună că de ce în Oltenia se inaugurează a zecea oară mâine drumul expres spre Pitești. Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs. Nici alte chestiuni economice, contrar celor speculate, nu s-au discutat.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Liviu Dragnea continuă războiul: ‘Dacă ăştia vor reveni la putere, vor face un sistem mult mai dur decât l-au făcut Coldea şi Kovesi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.