Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Nicușor Dan și toți miniștrii AU ÎNCĂLCAT legea: Poliția NU a descins la evenimentul PNL

Klaus Iohannis a participat, alături de Ludovic Orban, Nicușor Dan, Adina Vălean, membri ai guvernului și din PNL la evenimentul de lansare în dezbatere publică a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

VEZI VIDEO AICI

Totul s-a întâmplat la un mare hotel din București, însă întâlnirea nu a respectat legea pe care chiar liberalii au dat-o și care face referire la restricțiile din starea de alertă. Conform imaginilor transmise chiar de PNL, cel puțin 25 de politicieni au participat, în condițiile în care limita legală este de 20 de persoane.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

La cei 25 de politicieni se adaugă fotografii, cameramanii și personalul tehnic care au asigurat transmisiunea. Dacă la Constanța, într-o biserică, polițiștii și jandarmii au descins și i-au scos cu forța pe credincioși, amendându-i, nu la fel s-a întâmplat și la evenimentul liberal.

Astfel, în Hotărârea nr. 54 din 12.11.2020 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la punctul 27, litera e) se prevede că ”Se menține obligația organizării și desfășurări evenimentelor/întrunirilor în cadrul campaniei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaților din anul 2020, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății şi al ministrului afacerilor interne, respectarea următoarelor măsuri:

e) limitarea numărului participanților la maximum 20, în cazul evenimentelor/întrunirilor/acțiunilor desfășurate în spațiu închis și a duratei acestora la maximum două ore.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu .

VEZI VIDEO AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.