Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis: 'Măsurile stricte NU vor fi ridicate până când pericolul nu va trece. E o luptă pe viață și pe moarte!'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, vineri, la Palatul Cotroceni, că măsurile stricte luate pentru combaterea răspândirii COVID-19 nu vor fi ridicate până când pericolul nu va trece, lupta cu pandemia fiind „o luptă pe viață și pe moarte”.

Citește și: MAI vrea modificarea Codului Rutier: 'Permisele reținute de Poliția Rutieră nu vor mai fi predate personal de către șoferi'

„Dragi români,

Am intrat, de câteva zile, în cea mai grea etapă a acestei complicate perioade generate de epidemia de coronavirus. Este o etapă pe care, prin măsurile restrictive luate din vreme, am reușit să o întârziem cât mai mult timp posibil. De acum înainte, urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România.

Este esențial să fim toți conștienți de acest lucru, pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoțională, care ne vor testa solidaritatea și unitatea.

Avem deja de deplâns 116 morți. 116 semeni de-ai noștri și-au pierdut viața răpuși de acest virus.

Oare câte victime va mai face epidemia? Nu știm! Dar știm sigur că depinde de noi să avem cât se poate de puține!

Dacă nu respectăm cu strictețe toate măsurile impuse de autorități, pierderile de vieți omenești vor din ce în ce mai multe și cazurile grave, care necesită tratament medical intensiv, se vor înmulți.

Pandemia care afectează întreaga lume este una severă și fiecare zi este o cursă contra cronometru pentru a salva viețile semenilor noștri. Trebuie să câștigăm această bătălie, o luptă pe viață și pe moarte, și de aceea măsurile de distanțare socială deja implementate trebuie să rămână în vigoare până când pericolul provocat de acest virus va trece. Nimeni, vă spun, nimeni nu va fi cu adevărat în siguranță până când nu vom fi cu toții în siguranță!”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.