Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis recunoaște că PNL și-a pus oameni în funcții-cheie

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre clientele de partid și a recunoscut că PNL și-a pus oamenii în funcții-cheie din teritoriu, dar nu a uitat să amintească și de PSD.

"Este evident că fiecare Guvern își numește în poziții persoane care sunt mai mult sau mai puțin apropiate de guvernul respectiv.

Da, probabil, și-a numit oameni apropiați pentru că măsurile de la centru trebuie puse în practică de cineva care poate și nu de cineva care este împotrivă. Nu mi-ați dat nici ujn exemplu de o persoană care a fost numită fără o pregătire.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Eu am fost primul care a spus, care a spus care s-a guvernat în criză și s-au făcut și greșeli. Dar nu s-au făcut greșeli sistematic.

Am criticat pesediștii și ieri, am făcut-o și azi și o voi face și mâine. PSD a numit consecvent numai persoane apropiate indiferent de calificare, incoompetente, clientelism de partid. PNL a numit persoane pregătite, dacă au fost numiri greșite, ele vor fi corectate.

Condițiile de angajare sunt trevute în lege. dacă există ceva care nu este în regulă, vă rog să faceți o sesizare la colegii mei", a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.