Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis: 'Salut anunțul făcut că PNRR a primit undă verde. E doar o victorie de etapă'

presidency.ro
Iohannis Ursula Iohannis

Klaus Iohannis a anunțat că România are PNRR-ul aprobat de către Comisia Europeană! La București, în fața președintelui Ursula von der Leyen, șefa CE, și a premierului Florin Cîțu, președintele a spus că aprobarea PNRR este doar o victorie de etapă. Adevărata muncă va începe prin implementarea reformelor pe care România și le-a angajat.

”Salut anunţul făcut doamna von der Leyen despre PNNR, care a primit undă verde de la Comisia Europeană chiar astăzi. Aprobarea sa reprezintă un moment simbolic, de o mare importanţă pentru viitorul ţării noastre. E rodul unui proces instituțional fără precedent. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea, cu succes, a acestui plan.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis și Florin Cîțu au dus-o pe Ursula von der Leyen la spital

E doar o victorie de etapă. Provocările majore încep acum. Implementarea este esențială. Vreau să fim foarte pregătiți pentru demararea și finalizarea reformelor pe care ni le-am asumat. Putem schimba România în profunzime, putem avea o țară așa cum ne-o dorim. Să investim în construirea de autostrăzi și căi ferate, să investim în infrastructura din educație și din sănătate.

Investițiile în sănătate sunt un pilon definitoriu al acestui plan. Spitalul Universitar este un exemplu pe care fondurile europene îl aduc infrastructurii din sănătate.

Acesta este doar începutul. Mai este multă muncă de făcut. Împreună cu acest Guvern am reușit să avem acest plan.

Vă cer să faceți o prioritate absolută din implementarea reformelor. Este o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. Este șansa de a lăsa generațiilor viitoare o Românie profund modernizată. Rămân un partener al acestei guvernări astfel încât PNRR să fie un succes major pentru România.”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.