Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis se teme de RUPEREA PNL, după Congres: Ambele echipe trebuie să fie conștiente că menținerea unității partidului este esențială

klaus iohannis pnl

președintele Klaus Iohannis, prezent la Congresul PNL, a ținut să atragă atenția liderilor partidului că aceștia trebuie să mențină unitatea formațiunii, după încheierea campaniei de alegere a liderului partidului.

"Cei care au participat la competi'ia electorală trebuie să demonstreze că PNL e în continuare cel ai important partid din România, nu doar pentru tradiția sa, nu doar pentru că milioane de români iubesc fibra liberală.

Vremea confruntărilor electorale s-a încheiat. Să nu uităm că am promis oamenilor 4 ani de stabilitate politică, în care trebuie să finalizăm reforme.

Azi, membrii PNL ăși aleg conducerea pe car eo consideră potrivită. De mâine, însă, ambele echipe trebuie să fie conștiente că menținerea unității partidului este esențială pe mai departe. Cel mai important argument e că România are nevoie de un liberalism puternic.

PNL se află în fața unui test de maturitate. Sunt convins că are capacitatea de a înțelege care îi este rolul în sovcietatea românească", a spus Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.