Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis spune că s-a întâmplat ce a promis în prima campanie electorală pentru prezidențiale: 'România și Moldova în UE'

romaniatv.net
Klaus Iohannis Maia Sandu

Republica Moldova a primit statutul de candidată la aderarea la Uniunea Europeană, acolo unde România o așteaptă din 2007! Klaus Iohannis spune că eforturile sale au dat roade, mai ales că promisese încă din campania prezidențială din 2014 că cele două țări vor face parte din UE.

”Dorim să ne implicăm mult mai mult în Republica Moldova, pentru a-i ajuta pe oameni, pentru a ajuta instituțiile statului. România este foarte implicată, acum vor mai veni și alții. Economia credem că se va îmbunătății și că va crește nivelul de securitate, iar moldovenii se vor simți parte din acest mare proiect, Uniunea Europeană.

Este un succes al nostru, al tuturor, al Republicii Moldova, iar într-o parte rezonabilă și al României. Am lucrat, ne-am implicat pentru a promovat înțelegerea și acordarea statutului. Este primul pas dintr-o serie mai lungă de pași și îmi doresc tare mult ca într-un termen rezonabil să ajungem în faza în care se întâmplă ce am descris în prima mea campanie electorală pentru președinția României, ca România și Moldova să fie împreună în UE”, a precizat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.