Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/Kubrat Pulev, boxerul care a sărutat o jurnalistă, a scăpat de suspendare

box

Comisia sportivă a statului California i-a ridicat suspendarea boxerului bulgar Kubrat Pulev (categoria grea), care a sărutat o jurnalistă în timpul interviului de la finalul unui meci disputat, în martie, cu Bogdan Dinu, informează news.ro.

Membrii comisiei au votat în unanimitate reacordarea licenţei sportivului de 38 de ani, după ce acesta a urmat cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale.

Însă comisia l-a averizat pe boxer că îi va fi ridicată licenţa definitiv dacă va repeta gestul.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

"Prin decizia de astăzi, CSAC continuă să demosntreze că nu va accepta denigrarea femeilor în comunitatea sportivă. Credem că domnul Pulev a înţeles gravitatea actului său comis împotriva jurnalistei Jennifer Ravalo şi ne aşteptăm ca el să respecte termenii recordării licenţei", a declarat directorul executiv al comisiei, Andy Foster.

Pulev l-a învins, la 23 martie, prin KO, pe românul Bogdan Dinu, într-o gala desfăşurată la Costa Mesa, California.

După meci, sportivul a prins-o de faţă şi a sărutat-o pe jurnalista Jennifer Ravalo în timp ce era intervievat de aceasta. Ravalo a declarat că îl va da în judecată pe Pulev.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa

"M-a deranjat faptul că Pulev m-a tratat într-un mod atât de neprofesionist. Nu am încurajat şu nu am fost de acord ca domnul Pulev să mă prindă de faţă, să mă sărute sau să mă prindă de spate. Eram la acel eveniment pentru a transmite de acolo, ca membru al mass-media. Este inacceptabil să săruţi o femeie pe buze fără acceptul ei şi să o prinzi astfel", a declarat jurnalista.

Pulev a refuzat să-şi ceară iertare pentru comportamentul său. "Reportera, Jenny, este de fapt o prietenă. După interviu eram atât de entuziasmat încât am sărutat-o. Mai târziu, în acea seară, a venit alături de mine şi de ceilalţi prieteni ai mei ca să sărbătorim", a afirmat el.

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

Jennifer Ravalo a negat varianta prezentată de sportiv, ea spunând că l-a cunoscut pe boxer cu doar o zi înainte de meci.

Pentru gestul comis, lui Pulev i-a fost ridicată licenţa de boxer profesionist în SUA, a fost amendat cu 2.500 de dolari şi a trebuit să urmeze cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.