Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

www.pixabay.com
poliție, polițiști

STIRIPESURSE a intrat în posesia unui videoclip în care o persoană înjură agresiv și amenință doi polițiști. Înjurăturile sunt dintre cele mai variate iar amenințările vizeză familiile polițiștilor.

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că bărbatul a cărei voce este auzită în videoclipul menționat înjurând și amenințând polițiștii ar fi Cilicu Petre, pe numele real Laurențiu Petrișor Sacagiu, un bărbat pretins recalcitrant din comuna Runcu, sat Bâlta, județul Gorj.

Despre Sacagiu, atrag atenția sursele STIRIPESURSE, ar fi fost eliberat condiționat recent din închisoare dar nu pot preciza infracțiunile pentru care a fost condamnat definitiv, ceea ce înseamnă că faptele acestuia din videoclip au loc post-condamantoriu.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Potrivit acestora bărbatul „terorizează toată populația din zonă și poliția plus jandarmeria nu are curaj sa se ia de el”, informează aceeași sursă.

Potrivit surselor judiciare citate individul ar avea permisul de conducere anulat, acesta fiind și motivul pentru care s-a filmat înjurând și amenințând polițiștii.

Videoclipul conține un limbaj trivial din partea agresorului polițiștilor dar prezintă și o reacție timidă a acestora în raport cu faptele bărbatului.

Sursele citate atrag atenția că, deși nu reiese din filmare, la momentul amenințărilor bărbatul ar fi ținut în mână la vedere un topor.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Citește și: BREAKING Fostul șef al Brigăzii de Crimă Organizată de la Cluj DAT pe mâna judecătorilor de DIICOT - Crease O CELULĂ de investigație ce folosea metode nelegale

În filmare se vede cum polițistul „apostrofat” violent încearcă parcă medierea discuției, calmarea bărbatului dar nu se sesizează pentru fapta de ultraj prevăzută de Codul Penal.

Totodată în raport de cele proferate de către bărbat așa cum se regăsește în înregistrarea prezentată de sursele citate reies și amenințări clare la adresa familiilor polițiștilor.

Până la momentul difuzării acestei știri un reprezentant al Poliției Române nu a putut fi contactat pentru a oferi lămuriri legate de modul în care au procedat ulterior agenții Poliției Române în raport de starea de fapt prezentată sau dacă față de cel din videoclip s-a deschis un dosar de cercetare penală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.