Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Legile din România protejează 'nebunii' din trafic: Un motociclist a scăpat cu o amendă după ce a fugit de poliție și a provocat un accident

news.ro
politia

Un motociclist din Craiova a fugit de poliție, a provocat un accident, a lovit mașina polițiștilor și în final s-a ales cu... o amendă.

În seara de 30 spre 31 martie., ora 00.55, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au efectuat semnal de oprire regulamentar conducătorului unei motociclete ce circula pe strada Calea București, la intersecţia cu bulevardul Carol I, din localitate.

Întrucât conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Craiova, iar pe perioada urmăririi, acesta a încălcat mai multe reguli de circulaţie printre care trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric sau adoptarea unui comportament agresiv în trafic, informează IPJ Dolj.

În timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, motocicleta fiind ulterior proiectată în autospeciala de poliţie aflată în urmărirea sa.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.915 lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.