Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lia Olguța Vasilescu avertizează Guvernul că e 'nebunie' pe străzi: Am ajuns la Primăria Craiova să nu mai știm cum să organizăm grevele

Facebook
Lia Olguța Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu (PSD), spune că municipalitatea primește zilnic solicitări de greve, astfel încât primăria nu mai știe cum să le organizeze astfel încât să nu se suprapună, în urma măsurilor guvernamentale de tăiere/înghețare/plafonare a unor venituri pentru diferite categorii sociale.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

`Ei isi inchipuie ca absolut tot face cu restructurare la aceste complexe energetice. In timpul nostru nu s-a pus problema de asa ceva. In vremea guvernarii noastre noi nu am avut asemenea convulsii sociale, sa nu fie oamenii platiti de luni de zile sau tichetele de masa sa nu fie date de un an.

Daca e sa ne comparam, eu cred ca ar trebui sa faca macar 10% din ce-am facut noi inainte sa vorbeasca, noi am lasat deficitul la 2,8 si acum e 10, am lasat datoria publica la 34 si acum e la 47, am lasat Romania pe crestere econmica fiind la vremea respectiva considerata Romania tigrul Europei.

Spunea dl Citu ca pe el il contesta doar Ciolacu, Grindeanu, Tudose si asa mai departe. Nu, pe el il contesta la ora actuala toate categoriile sociale, pentru ca nu stiu sa fie vreo categorie sociala care sa fie multumita in aceasta perioada. Va spun ca in fiecare zi la Primaria Craiovei primesc  solicitari de greve, practic am ajuns in situatia sa nu stim cum sa mai organizam grevele, ca sa nu fie in acelasi timp, e o nebunie intreaga si Citu isi inchipuie ca pe el doar PSD-ul il contesta”, a zis Lia Olguța Vasilescu la TVR 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.