Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liderul senatorilor PNL, despre situația din partid: Colegi de-ai noştri care nu prea se pot uita în ochii noştri, pentru că au uitat cu cine au construit

bazarmedia.ro
Virgil Guran

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a declarat, vineri, la Bacău, că îi invită pe membrii partidului să voteze liber la alegerile interne din 25 septembrie, "să nu meargă la impuse".

"Eu vă invit cu mult respect să votaţi liber pe 25, să nu mergeţi la impuse, pentru că altfel sunt convins că ne vom uita cu greu în ochii noştri şi cu greu vom accepta faptul că n-am mers cu mintea noastră, ci ni s-a impus ceva. Îmi pare rău, dar vă spun: văd prin ţară, când mergem, colegi ai noştri, eu sunt preşedinte la Dâmboviţa, colegi de-ai noştri care nu prea se pot uita în ochii noştri, pentru că au uitat cu cine au construit, ce au construit şi cum au ajuns în funcţii. Eu cred că trebuie foarte clar să gândim aceste lucruri", a afirmat Guran.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban a stat la masă cu omul care l-a trădat, Nelu Tătaru: 'Îl consider camaradul meu'

Declaraţia a fost făcută la prezentarea moţiunii "Forţa Dreptei" în Comitetul Director Judeţean al PNL Bacău, unde Guran i-a îndemnat pe colegii săi să îl voteze la preşedinţia partidului pe Ludovic Orban, care a participat la întrunire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.