Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liderul senatorilor PNL, mesaj pentru Ciolacu: Cum spuneți că ați câștigat alegerile? Din 22 de primării mai aveți 17

Facebook
Virgil Guran

„Vorbeați că ați câștigat alegerile, vă aduc aminte că din 22 de primării pe care le aveați, mai aveți 17? Sună cam cum sună moțiunea. E de vină numai PNL pentru tot ce se întâmplă. Să știți că nu e de vină PNL sau alianța, sau USR sau UDMR. Vă spun un lucru de care sunteți conștienți toți: moțiunea nu va trece. Și asta o știe toată lumea, inclusiv dumneavoastră”, a declarat liderul senatorilor liberali, la dezbaterea moțiunii de cenzură din Parlament.

Virgil Guran susține că moțiunea de cenzură nu va trece pentru că această guvernare a funcționat, pentru că această guvernare a adus și a continuat ceea ce a fost în guvernarea liberală Orban, respectiv a adus țara în echilibru.

”Gândiți-vă că lucrurile nu au mers bine în toată lumea, nu numai la noi. Gândiți-vă că economia a început să-și revină, așa că eu înțeleg exercițiul democartic de a depune moțiune de cenzură, este ceva normal, dar vă spun foarte clar că această moțiune nu va trece pentru că  nu sunt motive să plece guvernul. ”, a mai spus. Guran.

„Stimaţi colegi am ascultat textul moţiunii şi am văzut atâtea critici încât la un moment dat m-am gândit că acum 2 ani când aţi părăsit guvernarea dumneavoastră aţi creat Elveţia aici şi dintr-o dată ne-am trezit în România, o Românie săracă, amărâtă. Cum credeţi că putea să se degradeze atât de mult o ţară în 2 ani de zile. Îmi cer scuze, eu nu pot să vorbesc cu atâta mânie proletară ca domnul Ciolacu. Încerc să fiu echilibrat. Haideţi să fim realişti şi să recunoaştem că în cei 31 de ani toţi care au venit la guvernare au avut probleme”, a afirmat Virgil Guran, în plenul reunit de marţi.

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.