Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| 'Lift Me Up', primul cântec al cântăreţei Rihanna în şase ani, a fost lansat

Billboard
rihanna

Rihanna, al cărei ultim album, "Anti", a apărut în 2016, a lansat vineri "Lift Me Up", primul ei cântec din ultimii şase ani, informează News.ro.

Această baladă, compusă pentru filmul "Black Panther: Wakanda Forever", este un omagiu adus lui Chadwick Boseman, interpretul din "Black Panther", decedat în 2020.

Această melodie, care însoţeşte genericul final din "Black Panther: Wakanda Forever", a fost co-scrisă de Tems, Ludwig Göransson, Rihanna şi Ryan Coogler „în semn de omagiu adus lui Chadwick Boseman şi moştenirii sale incredibile”, precizează un comunicat de presă de la Disney.

"Am vrut să scriu o melodie care să surprindă emoţia pe care o simt atunci când mă gândesc la oamenii pe care i-am pierdut", a spus Tems în aceeaşi declaraţie. "Am încercat să-mi imaginez cum m-aş simţi dacă aş putea să cânt pentru ei acum şi să exprim cât de mult îmi lipsesc", a spus Tems.

Ocupată de câţiva ani cu lansarea produselor cosmetice Fenty şi a mărcii sale de lenjerie Savage x Fenty, Rihanna va fi, de asemenea, cap de afiş al concertului din pauza de la Super Bowl din februarie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.