Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liverpool e supărată pe francezi, deși huligani săi au mers cu bilete false la finala Ligii Campionilor: Se cere o anchetă pentru incidente

Conducerea clubului Liverpool a dat publicităţii un comunicat, în care se declară "extrem de dezamăgită" de incidentele care au avut loc înaintea finalei Ligii Campionilor de la Paris şi cere o anchetă oficială, informează mirror.co.uk.

"Suntem extrem de dezamăgiţi de problemele de la intrarea pe stadion, cu care s-au confruntat fanii lui Liverpool, în această seară, pe Stade de France şi de ruperea perimetrului de securitate. Acesta este cel mai important meci din fotbalul european, iar suporterii nu ar trebui să fie nevoiţi să trăiască scenele la care am asistat în această seară. Am solicitat o anchetă oficială privind cauzele acestor probleme inacceptabile", se arată în comunicat.

UEFA a explicat, într-un comunicat, că mii de suporteri au echipei Liverpool au blocat turnicheţii cu bilete false la intrarea pe Stade de France, ceea ce a dus la amânarea startului finalei Ligii Campionilor.

"În perioada premergătoare meciului, turnicheţii din zona de acces a fanilor echipei Liverpool au fost blocaţi de mii de suporteri care cumpăraseră bilete false. Acest lucru a creat o aglomeraţie de persoane care încercau să intre. Ca urmare, startul meciului a fost amânat cu 35 de minute pentru a permite accesul cât mai multor fani cu bilete autentice. Pe măsură ce numărul de spectatori din afara stadionului a continuat să crească după începerea meciului, poliţia i-a dispersat cu gaze lacrimogene şi i-a forţat să se îndepărteze de stadion. UEFA este solidară cu cei afectaţi de evenimente şi va continua să analizeze urgent aceste aspecte împreună cu poliţia şi cu autorităţile franceze, precum şi cu Federaţia Franceză de Fotbal", a precizat UEFA.

Potrivit AFP, fanii au încercat să forţeze un prim filtru instalat în jurul stadionului. Pe imagini prezentate pe reţelele de socializare se poate vedea cum unii suporteri au sărit gardul stadionului şi au intrat în arenă.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.