Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea și PSD, demonizați de Raluca Turcan la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidențiale

Facebook
turcan raluca

Liderul PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, a declarat joi la ședința Consiliului Național al partidului, care va marca lansarea presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale, ca in mandatul lui Liviu Dragnea a fost „gangsterism politic” la Camera Deputatilor si ca „gulerele albe” au ramas acolo:

  • În 2 ani și jumătate de guvernare PSD, Camera Deputaților a fost Sediul celei mai virulente forme de gangsterism politic practicat vreodată de PSD. Cu asta a avut de luptat grupul PNL din Cameră.
  • PNL a dus una dintre cele mai dure lupte parlamentare din ultimii 30 de ani în Camera Deputaților. Mai bine de doi ani și jumătate, am trăit într-o stare de asediu nedeclarată. Democrația și instituția Parlamentului s-au aflat sub asaltul permanent al PSD-ALDE, cu un singur scop: acapararea României prin pârghii legislative, paralizarea instituțiilor, cu obiectivul de a sprijini planurile infractorilor aliniați în spatele lui Liviu Dragnea. Camera Deputaților este for legislativ decizional pe domenii cheie și de aceea au vrut controlul total al legiferării.
  • Obiectivele lor legislative au fost de două tipuri: a) pro-infracțional. O adevarată industrie a legiferării pentru infractori, de la crima organizată la celebrii corupți ai PSD-ului; b) de întreținere a mecanismului marii înșelătorii economice numite Programul electoral al PSD, prin care au fost amăgiți votanții în toamna lui 2016.
  • Ca să fie foarte clar: când auziți vreun PSD-ist spunând că au dat ordonanțe de urgență pe justiție, pentru că în Parlament sunt blocați, trebuie să traduceți ca au făcut și fac asta pentru că de Camera Deputaților și de Președintele României nu s-a trecut:
  • Am ales să împingem PSD spre o bătălie de uzură, grea, aspră, procedurală. Am avut de înfruntat un adversar care nu doar că nu respectă reguli, dar le-a schimbat din mers și pe cele existente. Să nu uităm că gulerele albe din Parlament ale găștii lui Dragnea, preluate multe de gașca Dăncilă azi, sunt experți până în cele mai mici detalii în răstălmăcirea procedurilor și regulamentelor parlamentare. Să nu uităm, de asemenea, că aceste gulere albe au siluit regulamentul Parlamentului ca să pună pumnul în gura Opoziției.

Citește și: CUTREMUR ÎN POLITICĂ: Liviu Dragnea a cerut instanței anularea alegerii noii conduceri a PSD / EXCLUSIV .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.