Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE | VIDEO - Locuitorii din Donețk, Lugansk și Donbas sărbătoresc în stradă recunoașterea independenței: 'Ura, ura!'

UPDATE: Presa de la Moscova transmite tot mai multe imagini video cu locuitorii celor două regiuni cum sărbătoresc independența. Imagini video au apărut ulterior și din Donbas.

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a recunoscut indepedenţa republicilor separatiste Doneţk şi Lugansk din estul Ucrainei.

Presa rusa de stat transmite imagini cu locuitori din Fonetk pe strazi care se bucura de recunoasterea de catre Rusia a independentei Republicii Populare Donețk. De asemenea, imagini au fost publicate și din Lugansk și Donbas.

Vezi si:  OFICIAL Vladimir Putin a recunoscut independența Luganskului și Donețkului: 'Ucraina a fost creată în întregime de Rusia' - VIDEO

„Consider că este necesar să luăm o decizie de mult așteptată - să recunoaștem imediat independența și suveranitatea Republicii Populare Donețk și a Republicii Populare Lugansk”, a spus Putin în discursul său televizat.

După şedinţa Consiliului de Securitate al Federaţiei ruse, Putin a ţinut un discurs despre lunga istorie a Rusiei şi a fostei Republici Sovietice Socialiste Ucrainene sub conducerea comunistă în secolul al XX-lea.

Putin a afirmat că Rusia a fost „jefuită” când Uniunea Sovietică s-a destrămat în 1991.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.