Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Locuitorii din Kiev au luat cu asalt gara după avertismentul lansat de Ministerul Apărării din Rusia

Ministerul rus al Apărării a emis, marţi după-amiază, un avertisment adresat populaţiei civile privind planul de a efectua atacuri punctuale asupra unor obiective militare şi ale serviciilor secrete din Kiev. Ulterior anunțului, principala gară din Kiev a fost luată cu asalt de locuitorii capitalei ucrainene, potrivit înregistrărilor video publicate de presa internațională.

"Pregătim atacuri de mare precizie asupra centrelor tehnologice ale Serviciului Ucrainean de Securitate (SBU) şi asupra Bazei 72 pentru operaţiuni de război psihologic din Kiev", anunţă Ministerul rus al Apărării, conform unui comunicat citat de postul BBC News.

"Îi îndemnăm pe cetăţenii ucraineni care sunt folosiţi de naţionalişti pentru a lansa provocări asupra Rusiei, precum şi pe locuitorii Kievului care sunt în apropierea centrelor vizate să îşi părăsească locuinţele. Scopul operaţiunii este de a opri atacurile informaţionale împotriva Rusiei", a subliniat Ministerul rus al Apărării.

În înregistrările video se pot observa grupuri mari de persoane care aleargă și încearcă să urce în trenuri, inclusiv familii cu copii mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.