Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lovitură de teatru în Parlament: Florin Roman și Diana Șoșoacă susțin că eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor are mari șanse să pice la CCR

Facebook
camera-deputatilor-plen

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă și deputatul PNL Florin Roman au declarat miercuri, la dezbaterile din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului legate de proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, că proiectul riscă să pice la CCR pentru că legea nu se aplică retroactiv și chiar dacă nu s-ar aplica retroactiv, foștii parlamentari care primesc acum pensii speciale vor rămâne cu plățile neatinse.

Senatoarea Diana Șoșoacă: „Cata demagogie ieftina, dle Orban si stimati colegi! Discutam de o demagogie ieftina. Toti trebuie sa va cumparati Constitutia. Legea dispune numai pentru viitor. Ceea ce votati dvs acum se va aplica eventual la urmatoarea legislatura. Restul pensiilor raman valabile si nu cred ca ca va trece de CCR, sunt singur ca vor merge pe drepturi castigate. Daca doriti chiar sa schimbati legea mergeti cu juristi foarte buni”

Deputatul Florin Roman: „Eu am mai vazut filmul asta pe doua proiecte ale PNL, unul care abroga in totalitate toate pensile speciale si altul pe o impozitare. Ambele votate cu mana sus de tot Parlamentul si care niciodata nu au produs efecte pentru ca au fost atacate la CCR si au fost declarate neconstitutionale. Actualul proiect amendat si care prevede inclusiv oprirea celor aflati in plata din punctul meu de vedere va avea mari probleme de constitutionalitate”

Citește și: Guvernul taie ajutorul de deces .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.